Sustenabilitate

RESPONSABILITATEA SOCIALA

 

Implementarea activităților de responsabilitate socială reprezintă o normă etică urmată cu strictețe de către reprezentanții companiei noastre, aceștia dorindu-și să asigure bunăstarea cetățenilor și dezvoltarea sustenabilă a societății. Viziunea noastra în acest domeniu este promovarea valorilor precum inovația, spiritul de echipă, responsabilitatea, respectul diversității și angajamentul.

Ne implicam activ în crearea unei societăți mai bune, cu scopul de ne asigura că activitatea desfășurată de către compania DAI-TECH are un impact pozitiv în rândul comunității. În acest context, desfășurăm în parteneriat cu asociații non-guvernamentale și fundații, activități care duc la rezolvarea problemelor comunităților în care ne desfășurăm activitatea.

Imbunatatim constant relatia cu partenerii si clientii asigurand securitatea datelor si informatiilor obtinute si construind legaturi de lunga durata.

Ne asumam angajamentul de a proteja confidentialitatea datelor personale provenite de la angajati, clienti, distribuitori si alte parti implicate. Strategiile, politicile interne si reglementarile in vigoare ale DAI-TECH sprijina acest angajament de a proteja informatiile personale.

Respectam regulile de transparenta si etica legate de pietele economice pe care suntem prezenti si implementam continuu practici pentru a maximiza performanta societatii in care activam. 

 

RESPONSABILITATE FATA DE MEDIU

 

Avem principii clare si puternice legate de protecţia mediului, prin favorizarea proceselor si tehnologiilor eco-friendly si de reciclare eficienta a deseurilor.

Evaluâm totodată si partenerii care furnizează materii prime în ceea ce priveşte siguranţa la locul de muncă şi practicile de protecţie a mediului.

DAI-TECH a contractat doar companii de reciclare care ofera cele mai inalte standarde de calitate asigurand astfel bunastarea societatii si alinierea la practicile globale de protectie a mediului inconjurator.

Tehnologia eco. Toate produsele noastre sunt create cu respect fata de mediu. Detin toate certificarile cu privire la consumul de energie electrica, iar in productia lor sunt folosite materiale reciclabile. 

 

RESPONSABILITATEA INTERNA A COMPANIEI

 

SC DAI TECH SRL, s-a angajat sa aibe un comportament profesional caracterizat prin onestitate si integritate fata de partile interesate, cum ar fi: angajatii, clienii, furnizorii si concurentii.

Codul de bune practici al DAI TECH SRL, include regulile de baza pe care le respectam in orice conditii:

1. Codul de bune practici se aplica pentru DAI TECH si pentru toti angajatii,

2. DAI TECH nu va tolera încalcarea Codului de bune practici, nerespectarea lui poate duce la luarea unor masuri disciplinare, inclusiv desfacerea contractului de munca.

3. Personalul DAI TECH isi asuma raspunderea pentru toate actiunile sale.

4. Se vor respecta toate legile, reglementarile aplicabile, regulile, standardele si instructiunile DAI TECH.

5. Se vor trata angajatii, potentialii angajai, furnizorii, clientii si alte persoane cu o atitudine lipsita de ranchiuna, discriminare si hartuire pe motive de sex, varsta, rasa, culoarea pielii, origine etnica, cetatenie, religie, handicapuri fizice sau mentale, statut de veteran, etc.

6. Vom trata clientii si distribuitorii in mod corect si onest.

7. Relatiile profesionale sunt guvernate de integritate si se vor respecta toate legile si reglementarile anticoruptie.

8. Nu ne vom implica în nici o forma de corupie, mita, furt, delapidare sau santaj ori utilizarea de plati ilegale.

9. Interesele private si considerentele personale nu trebuie sa afecteze deciziile privind actionarea in interesul companiei.

 

Vezi si:

Cod de bune practici

Politica anti-coruptie

Politica referitoare la Responsabilitatea Sociala

Calitate, Mediu si Sanatate, Securitate ocupationala

Munca Minorilor

Politica de Integritate

Politica privind Discriminarea